maanantai 1. syyskuuta 2014

Uusi video!/A new video!

Hei vain! Olen tässä jo jonkin aikaa valmistellut videota, jonka piakkoin tuohon alle linkkaan, mutta en ennen tätä ollut tyytyväinen aikaansaannokseeni. Vieläkin siitä puuttuu asioita, mutta homma saatiin pähkinänkuoreen suhteellisen hyvin. Eli, videon nimi on "My story" ja kielenä toimii tällä kertaa englanti. Tämä on tarinani siitä, miten ulkonäköpaineet tämän harrastuksen piirissä iskivät minuun ja mitä sen jälkeen tapahtui.
Hello! For a while I've been making a video (which I'm soon gonna link under this text) but until now I wasn't pleased with what I had made. It still lacks a few things but well, there's enough stuff but not too much now. So, the name of the video is "My story" and this time it's in English. This is my story about how all the speaking about appearance affected me and what happened after that.


Onko teillä kenties kokemuksia, joita haluaisitte jakaa tai joista keskustella? Jäikö videosta jotakin mieleen, kommentoitavaa, mielipiteitä? Jos näin on, ottakaa yhteyttä Facebookin kautta - mieluummin cossisivujeni kautta, mutta jos löydätte henkilökohtaisen profiilini jotakin kautta, niin yhteydenotto sallittua myös siten.
Do you have experiences which you'd like to share or about which you'd like to talk to someone? Do you have comments/opinions/etc about the video? In both (and other) cases contact me on Facebook - I'd prefer if you contacted me on my cosplay page but if you manage to find my personal profile somehow you can contact me there too.


Grellin asusta juttua pian! ^.^
I'll soon tell about how my "Project Grell" is going! ^.^

-ShinigamiUchiha

2 kommenttia:

 1. (Ainoa kritiikki videoon että tekstit meni välillä vähän turhan nopeasti pitkissä kohdissa ja valkoinen teksti ei ihan näkynyt kuvien kohdalla :>)

  Hei hienoa että halusit jakaa tarinasi! Jokainen ihminen on oma paras itsensä eikä kellään pitäisi olla oikeutta sanoa että "oot liian tätä tai tota". Cosplay on harrastus siinä missä muutkin, harrastuksien kanssa kuuluu olla kivaa eikä harrastuksissa pitäis olla naama/vatsanympärysrajaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta tekstin nopeudesta onkin jo mainittu, pidän mielessä seuraavaa videota varten! c: Ja pitääkin katsoa, saisiko sitä väriä muutettua - videota tehdessäni en nimittäin sellaista värinvalintatsydeemiä löytänyt, mutta josko sitä sellaisen jossain kohtaa bongaisi c:

   Kiitoksia! ^.^ Ja täysin samaa mieltä ollaan, ei kenelläkään olisi oikeutta sanoa "olet liian tätä tai tuota". Olen itsekin alkanut vasta tajuta, että ihanteeni ovatkin ihan erilaiset kuin mitä aikanaan kuvittelin - ja muutos on kehoni ja itsetuntoni kannalta parempaan päin. Ja tuo on harvinaisen totta, ei pitäisikään olla. Olen nähnyt mahtavia cosplay-asuja niin langanlaihoilta kuin suhteellisen suurikokoisiltakin ihmisiltä ja kaikenlaisilta ihmisiltä sillä välillä - ja siihen väliin mahtuu useita (kymmeniä?) erilaisia vartalotyyppejä ja ihmisiä. Kaikkihan me olemme hassusti pukeutuvia harrastajia, jotka tahtovat osoittaa rakkauttaan hahmoa ja sarjaa kohtaan - siis tasa-arvoisia.

   Poista