tiistai 1. heinäkuuta 2014

Ei paniikkia! ..tai ehkä hieman./No panic! ..oh well, maybe a little.

Okei, eli Leviin ja Corneliaan liittyviä asioita siis tässä postauksessa olisi tiedossa! Koska neiti Hale on aavistuksen verran (huomio, aavistuksen) valmiimpi, aloitan hänestä. Hameesta tulikin jo WIP-postausta, joten nyt jatkan paidasta ja heitän ensimmäisen preview-kuvan tähän. Levi-cossiani jatkankin sitten huomenissa, joten hänestä tulee enemmän juttua suhteellisen pian - tähän postaukseen taidan tunkea vain ensimmäisiä WIP-kuvia, ja seuraava postaus pyhitettäneen kokonaan tälle titaaneja tappavalle siivousfriikille (on siinäkin yhdistelmä).
Okay, something about Levi and Cornelia in this update! Because miss Hale is a bit (attention, a bit) more ready I decided to begin with telling about her costume. I already made a WIP post about his skirt so now I´ll continue with shirt and give you a first preview pic. I´ll continue working on my Levi costume tomorrow so I´ll tell more about him pretty soon - to this update I´ll put some of the first preview pics and next update is all about said titan killer/cleaning freak (well ain´t that interesting combination).Tuossa paidan aloituspiste. Luoja, että tuonkin kanssa oli jo tappelemista! Ensin tein kappaleista valehtelematta sellaiset melkein 20 cm liian leveät, ja kaventamisen jälkeen mistään ei tuntunut tulevan mitään. Loppujen lopuksi... Köh, menetin hermoni ja ompelin sivusaumat. Kappas, siinähän se pohja sitten olikin! Cornelian paita aiheutti harmaita hiuksia pääasiassa siksi, että referenssikuvassa hihat lähtevät vasta olkapäiden alta, enkä ollut ennen ommellut mitään tämänkaltaista. Kokeilin boatneck-kauluksen kaavoilla, mutta arvatkaapa tuliko siitä sitten yhtään mitään? Ei, joten päätin soveltaa omia tekniikoitani, ja sain kasaan tuon. No, tärkeintähän on se, että se näyttää hyvältä.
The starting point of the shirt. Gosh, it was one hell of a fight with that! First there was something like 20 centimetres too much fabric (without lying!) so the shirt fell off all the time and when I made the pieces smaller I felt like I could do nothing. In the end... Emmm, I got annoyed and sewed the side seams. And there it was - the base of the shirt!
Cornelia´s shirt was pretty problematic to sew mainly because of the sleeves - you all know that her shoulders are visible and I hadn´t sewed anything like that before. I tried to make the shirt with boatneck patterns but guess two times did it work? Nope, so I decided to use my own technics and managed to make that. Oh well, the most important thing is that it looks good.


Tulipahan tämäkin sitten vanhasta Aku Ankasta bongattua. Koska kukaan ei saa kuitenkaan mitään selvää, ruudussa lukee jotakuinkin näin: "Nukuttaa niin, että etsin vasaraa, joka oli jo kädessäni. Hetkinen... Onko tämä edes minun käteni?" Tämäntyyppisissä fiiliksissä on kyllä näitä cosseja väännetty. En muista piirtäjää tai käsikirjoittajaa, joten kaikki crediitit heille.
I saw this in an old Donald Duck magazine. Because the quality of the pic is awful this is what there is written: "I´m so tired that I was looking for a hammer that was already in my hand. Wait a minute... Is this even my hand?" With these kind of feelings I´ve been making these costumes. I don´t remember who draw this or made the script but still all credits to them.


Peilikuvat ovat parhaita. Mutta siis, tuossapa tuo pirulainen nyt sitten on. Myös hihojen kanssa oli täysi tappelu päällä, mutta jotenkin sain ne sitten taiteiltua tuohon ihan hyvin. Tämä kuva tosin ei anna niille mitään oikeutta... Kangas myös vetää harmillisesti ryppyyn, mutta sen saa kyllä oiottuakin ihan semihyvin. Kyseessä on siis trikoo-kangas, se selittänee hieman. Pienimuotoisten erheiden vuoksi tämä myös näyttää hyvältä vain yhdestä tietystä kuvakulmasta, mutta täytyy katsoa, kuinka paljon saan vielä silityksellä korjattua asiaa. Oletettavasti perhanan paljon.
The mirror pics are best. But well, there´s that little devil now. It was one hell of a fight also with those sleeves but somehow I managed to sew them. This pic makes them look like a failure though... The fabric also has its own will as you can see but it´s not difficult to iron. This shirt is made of tricot so it may explain that a little. The shirt looks good just from one certain point of view but I think I´ll manage to fix those mistakes with ironing.

Stailaamaton peruukki, siivet puuttuvat, leggingsejäkään ei tässä kuvassa ollut (vaikka ne ovatkin valmiit, torppaan tiedot niistä myöhempään päivitykseen) enkä jaksanut myöskään meikata - kengät eivät olisi edes näkyneet, mutta jatkan niiden kanssa työskentelyä tällä viikolla saatuani nahkamaalin. Mutta hei, itse olen ainakin tyytyväinen siihen, mitä tähän mennessä olen tehnyt!
Unstylished wig, there are no wings or leggings in this pic (I´ll tell more about them later) and I was too lazy to do any make-up - and even if I had shoes they wouldn´t be ready but I´ll continue working on them this week when I´ll get the leather paint. But hey, at least I´m personally pleased with this!

Se sitten Corneliasta, ja nyt loppuun niitä vähäisiä WIP-kuvia Levistä. Ne titan beltsit eivät muuten ole mitkään mahdottomat tehdä - itse olen tykännyt tehdä niitä! Tällä asulla osallistun myös Animeconin cosplay-kilpailuun, ensimmäistä kertaa kokeneiden kategoriassa. Paljon kuvia ei vielä toistaiseksi kuitenkaan tästä herrasta ole.
That´s all for Cornelia now and now a few WIP pics about my Levi costume. Titan belts aren´t actually impossible to make - personally I really like to make them! I´ll also take part to Animecon´s cosplay contest with this costume, first time in the category of experienced cosplayers. I don´t have much pics yet about this mister though.

Epämääräisiä kangaskasoja, kyllä. Beltsit ovat kyllä edistyneet tuosta, ja paita on itse asiassa melkein valmis. Housut ja solmio pitää vielä tehdä plus kenkien ja beltsien viimeistely (unohtamatta sitä viimeistä titaania eli peruukin stailaamista) mutta sitten se onkin aika lailla siinä. Lukasta muuten sen verran, että neidin peruukki on tilauksessa, ja nyt jännitetään, saapuuko se ennen Animeconia. Kuulokkeista tulee oma WIP-postauksensa tässä pian!
Kirjoittelen taas pian! Peeäs, enää alle kaksi viikkoa coniin!! D:

Random piles of fabric, yes. The belts are not that much in progress anymore and the shirt is almost ready. I´ll just have to sew the trousers & that some kind of necktie and make the shoes & the belts ready (and I shouldn´t forget about the last titan: styling the wig) and then it´s there. Oh, about Luka: the wig of said lady has been ordered and now I just hope that it would arrive before Animecon. I´ll make a WIP post about the headphones soon!
I´ll write soon again! Btw, there ain´t even two weeks before the con!! D:

-ShinigamiUchiha-


 

6 kommenttia:

 1. Jee Cornelia! Toivottavasti joskus satuttais samaa conii sillee et miul ois elyon :>

  Ja joo, ei niitä snk-remmejä ehkä vaikee oo tehä, ite vaa tein ne taas ni maan hemmetin vaikeimman kautta xD teen kyllä uudestaa seuraavalle kerralle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin! c: Corneliaa varmaan "ulkoilutan" ainakin kaksi kertaa, mutten ehkä ihan keskitalven coneissa (palellun herkästi, ja siksipä Icy olikin looginen valinta Frostbiteen, lol :D). Mutta katsotaan, jos vaikka johonkin coniin näissä asuissa osuttaisiin! c:

   Haha xD No, meinasin minäkin aloittaa niiden väsäämisen tuhannen vaikeimmain kautta kyllä, kunnes huomasin että hetkinen, ei se nyt niin turkasen vaikeaa ole. :D Aivan x33 ...itse onnistuin kyllä sähläämään Levin housujen kanssa siten, että kolme tuntia työtä meni hukkaan... Kerron siitä myöhemmin, nyt jo naurattaa, mutta aiemmin enemmän itketti :DD

   Poista
 2. Voi että kun Cornelia näyttää hyvältä <3 Ja voi että kun noi Levin beltsit näyttää hyviltä <3 ...Ja voi että kun minä en ole saanut juuri mitään aikaiseksi, ja Animuconiin on enää reilu viikko </3 Noh, pitää kai ryhdistäytyä hieman :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! <3 ..no, itselläni tätä viime hetken hienosäätöä, johon osallistui omalta osaltaan myös suutari - "Ei me yhden nahkamaalipurkin takia tilausta tehdä!" Okei, ymmärrän että se on kallista, mutta pointti on siinä, että se luvattiin... No, sitten nähdään kengätön Cornelia (kengät ovat tekonahkaa, joten varmaan joka tapauksessa hiippailen pitkälti ilman kenkiä koska kuumuus) :DD

   Mutta ryhdistäydytään molemmat, kyllä me tästä selvitään! o7

   Poista
 3. Snk harnesien tekeminen on yllätävän helpoa ja kaikista siistrintä että no täysin loogiset! Itse oon tehnyt 2 itselleni ja tyttöystäväni kanssa hänen kavereilleen Harneseja muutama kappaletta. /)*w*(\ odotan innollani siun Levi cossia ja pitää tulla katsomaan cosplay kilpailua jos kerkeän :3 ja siun Cornellia cossikin näyttää TODELLA hienolle! Hyvää työtä olet tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yllättävän helppoa (ylivenyvä tekonahka hieman aiheuttaa tällä suunnalla harmaita hiuksia, mutta no, ovat nuo jo suunnilleen puolivälissä ja yläosa valmistuu helposti)! ^^ Wow, kunnioitettavaa, itse pidän tästä projektista, mutta tuskin enää toista kertaa teen :---D

   Tule toki katsomaan kisaa jos ehdit ja jos meikäläisen näet niin moikatakin saa! ^.^ Kiitoksia! (:

   Poista