sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kusanagin teko~

Joo, elikäs kuten sanottua, aloitin ja sain maalausta vaille valmiiksikin tänään Sasuken kusanagin teon. Menin enolle siinä noin kahdelta ystäväni Tuuli-Maarian kanssa, joka muuten otti tällä kertaa kuvat, sillä itse en liiemmin joutanut kameran kanssa hillumaan. Kuva, jonka perusteella lähdin tekemään, löytyypi tästä osoitteesta. Voisin sanoa, että työnteko meni aika lailla 50/50: enoni leikkasi kappaleet (olen viimeksi ollut puutyöhön tarkoitettujen koneiden kanssa tekemisissä kolmannella luokalla, ja koska ei ollut käsisahaa, annoin enon hoitaa leikkaamisen) ja itse muokkasin kappaleet muotoonsa. Liimaaminen tapahtui yhdessä, eli suunnilleen prosenteilla 50 ja 50 mennään. Sen pidemmittä puheitta (khöm...) laitan tähän melko mittavan kuvaosaston, sillä Tuuli-Maaria hieman innostui käyttäessään kameraani... :DD

Terän mallin hahmottelua.

"Kai se tästä menee? Kuvasta päätellen joo?"

Joko piirsin päin hongikkoa ja yritän korjata sen tai vahvistan viivaa, en tiedä... Huomioikaa Ikean kynä.

Teräkappaleen leikkaamista muotoonsa.

Lisää kuvateksti

...koska en suostunut käyttämään muuta höylää :DD

Seli seli sitä sun tätä, ei mitään tietoa että mitä :DD

"Heta, ei kai se noin tarkkaa ole?" "..." "Okei, se on tarkkaa." "Sitähän minäkin..." Tämä dialogi kuultiin useasti miun ja Tuuli-Maarian välillä.

Hiomista...

Tuuli-Maaria päätti testailla kameraani sitten muutenkin... Mutta eipä mitään, sinäänsä kyllä hyvä ja mielenkiintoinen kuva.

Kahvakappaleiden leikkausta ^^

...ja liimausta.

Wuah... Se on melkeenpä siinä!

Kahvan hiomista.


...joo, se päätti sitte ottaa mun kengistä kuvan, kivat on juu :DD

"Jos tästä vielä hieman höyläis..."

Tässä kohtaa ko hioin tota yhtä kulmaa about pienen ikuisuuden oli Tuuli-Maarian ilme aika näkemisen arvoinen... :DD

Et voilà (anteeksi jos aksentti on väärin päin)! Se on siinä, maalausta vaille valmiina! :33

Eli tuollaista... Kuvia tuli oikeasti lähes sata, mutta huonon valotuksen, derpin ilmeen tai vastaavan vuoksi jouduin hieman valitsemaan, sitä paitsi en ole varma antoiko enoni luvan laittaa tunnistettavaa kuvaansa nettiin, joten valikointia piti harjoittaa aika tavalla.
Ensi viikonloppuna (ainakin näillä näkymin) vuorossa sen fuuman & kusanagin kotelon teko, apunani mitä todennäköisimmin ystäväni Kartsa, jota myös Cieliksi kutsun ^^ Eli näkemisiin siihen asti.

Terveisin kuva-analyysin äärestä
Shinigami.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti