keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tarkemmat cossisuunnitelmat! (:

Terve! Shinigami tosiaan palasi kirjoitustauoltaan, ja syykin on sinäänsä aika hyvä: ensi viikonloppuna alkaa Sasuke Uchihan proppien valmistus kesän Animeconia varten, ja päätin siis hieman havainnollistaa, mitä tullaan näkemään - kenties jopa kisalavalla asti, mikäli saan itsevarmuuteni koottua.

Sasuke Uchiha, Naruto Shippuden. Animecon 2013

Kuva täällä!

Eli kyllä, tuota asua ja noita proppeja ollaan lähdössä tekemään! Asu ei tuossa tuosta edestä näy, mutta ainahan sen voi tsekata täältä. Kolmanneksi alin kuva, kaikkein vasemmanpuolimmaisin hahmo. Tosin hox! Nuo otsalla olevat sideharsot _eivät_ tule asuuni, kuten kuvasta numero 1 voi päätellä. Alan tehdä itse asua vasta myöhemmin keväällä, mutta ensi viikonloppuna alkaa tuon kusanagin  teko... Ja sitä seuraavana, kyllä, tuon fuuman teko! Ensialkuun reaktioni oli "Miehän en tuota ala tehdä!" mutta jo arviolta kymmenen minuutin sisällä se oli muuttunut muotoon "Hitto vie, miehän teen tuon!" :"D Sasuke on suosikkihahmoni Narutossa/Naruto Shippudenissa, ja tämän asun design & propit iskivät parhaiten. Sopivasti haastavuutta, jotta minutkin saadaan ylös tietokoneen äärestä ja aivosolut hyrräämään.

Yhteenvetoa muuten:
-Propit tehdään pääasiassa puuvalmisteista & niistä materiaaleista, joita enolta sattuu löytymään.
-Terien maalaus tapahtuu melko varmaan metalliväreillä (spray-maali, ikuinen viholliseni).
-Fuumasta tulee olemaan halkaisijaltaan arvioituna vähän alle metrin.
-Peruukkia tuohon cossiin en aio hommata. Omien hiusten värjäys mustaksi riittänee.
-Taistelen edelleen lävistysongelmani kanssa, mutta kenties Bald Fellowsilta löytyy vastaus.
-Sharingan-linssit ovat löytyneet, värillisetpiilolinssit.fi on osoite. Hieman kallista, mutta koska perheestä löytyy PayPalin vastaisia ihmisiä, ei auta parkuminen markkinoilla.
-Olen kehittelemässä astetta kivuttomampaa tapaa sivubindaukseen. Joo, cosplay ilman tuskaa on teeskentelyä, sen tiedän varsin hyvin, mutta teipin repiminen irti ihosta ei liiemmin innosta, joten ideoin hieman uutta. Kerron tarkemmin, mikäli saan ideani toimimaan.

Ayame Sohma, Fruits Basket, Tracon 2013

Kuvausta tällä suunnalla!

Ja seuraavaksi on siis Ayamen vuoro. Hänellä olen myös aikeissa mennä kisaamaan... Heh. Mutta joo, tarkoituksena olisi tehdä nimenomaan tuo herran sininen asu, joka vastaa punaista muuten täysin, paitsi tietysti väriltään (you don´t say?). Oli muuten pienen työn takana etsiä tuokin kuva, sillä minä ja Google emme ole parhaita kavereita (emmekä muuten tule olemaankaan!). Sain Kagelta tässä hetki sitten pari näytepalaa kankaista, ja nuo vaikuttaisivat melko hyviltä... Kuvaa ette tule saamaan ihan heti, sillä eräs nerohan hukkasi kameransa USB-kaapelin jälleen kerran siivouksen yhteydessä! Ayame oli Fruits Basketista saman tien suosikkini, ja kyseinen manga oli ensimmäisiä, joita luin. Fruits Basket on myös ensimmäinen katsomani anime, joten Aya oli aika luonnollinen valinta.

Yhteenvetoa muuten:
-Asuun ei tule proppeja.
-Peruukki hakusessa!! Jos jollakulla ihanalla on vastaava peruukki kuin tarvittaisiin, kykenisitkö kenties lainaamaan sitä minulle/jos peruukki on tarpeeton, kenties myymään sen?
-Piilolinssejä katselin myös tuolta värillisetpiilolinssit.fi-sivulta, mutta Ayaan on vaikeahko löytää linssejä. Kaipa jostain löytyy...
-Traconissa tullaan näkemään myös muita Fruits Basketin hahmoja. Pari ystävääni on tulossa Shigurena & Kyoona, ja jos muita Furuba-cossaajia sattuu olemaan, niin olisihan se ihan mukava törmäillä. Myös Fruits Basket-CMV tullaan kuvaamaan, käsikirjoitus © Shinigami >x"D

Hmm... Olikohan tällä kertaa muuta turistavaa? Eipä kai... Seuraavan kerran saatte kuvia & tekstiä proppien tekemisestä! En ole vielä päättänyt, teenkö kummastakin erillisen postauksen... Saattaapi olla, mutten välttämättä.

Terveiset psykologian oppikirjan äärestä,
Shinigami :33

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti