keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Cossin testailua ja inspiraatio hukassa...

Joo, -Shinigami- täällä taas. Terve vaan kaikille >8D Elikkäs, tässä vuoden aluksi otettiin kaverin kanssa photoshoot Frostissa esiinastuvasta hahmostani, Walter McRavenhillistä. Herran tiedoista tämän verran:

-ikä 18
-lajiltaan puolinäkki (oli ennen ihminen, mutta herran äiti hukutti tuon ja tuon kaksoissiskon --> näkit pelastivat geenimuunteluilla ja sitä rataa)
-tyylin ja kenties myös herran suuntautumisen voi päätellä kuvista
-ja aika randomisti siinä sitten kaikki olikin

Tämä on siis ensi vuoden cosseistani ainut, johon ostan kaikki osaset, enkä tee itse mitään. Tosin, legginsseillä ja bändipaidoilla kun liikutaan, niin eipä niitä paljon järkeä olisi itse tehdäkään. Aloitin tuon kokoamisen syyslomalla, ja vain paita puuttuu tuosta enää. Eräs idioottihan kun unohti päälleen suomalaisen bändin paidan kun photoshootia tehtiin 8D on toki noita muitakin, mutta sen verran on kiloja karissut, etteivät enää näytä hyvältä päällä. Yhteensä tuohon on mennyt alle satanen, sillä tyylini on aika tavalla sama muutenkin, joten paljon ei ole vaadittu. Kuvissa silmissäni ei ole piilolinssejä, koska silmiäni särki sen verran, etten tahtonut edes yrittää taiteilla niitä päähäni.


Kaikkia kuvia en laittanut, koska eivät olleet kovin laadukkaita... Koska Cosplay.com vaati kuvakoon muokkaamisen, nuo feilaavat hieman reaaliminästä, mutta eivät pahasti (paitsi pahasti pikselöitynyt kolmonen, jolle en voi mitään). Siinä nuo cossitestailut. Turkoosit linssit siis tähän cossiin omistan, tälleen vielä btw x) Suunnilleen tämän näköistä free hugs-tyyppiä sitte saa metsästellä Frostista! >xD

Ja sitte sanotuksia... Tässä onki tullu muutama projekti lisää työn alle. Paha vaan... inspiraationi on totaalimuuttanut keskelle Antarktista, eivätkä pingviinit suostu luovuttamaan sitä takaisin! >__< ehkä siksi, että siirryttiin suomenkielisiin tilauksiin... No, kai se siitä sitten jossakin kohtaa.

Tällä hahmolla siis alkaa cossivuosi 2013. Sen pitäisi tosiaan jatkua näillä:

-Pokemonin James, Tampere Kuplii
-kesän coneissa part 2: n Sasuke Uchiha (Orochimarun alaisuudessa ollessaan)
-todennäköisesti Ayame Sohma Traconissa
-ja jos vielä johonkin eksyn, saattaa olla, että miut bongaa sieltä L: nä tai jonain edellämainituista x)

No, -Shinigami- kiittää ja kuittaa! Ja miuu saa toki vapaasti tosiaan sieltä Frostista metsästellä... En pure, vaikka hahmo puolinäkki onkin >xD

(Kuvat ottanut rakas ystäväni Titta, jonka ilme oli erittäin näkemisen arvoinen kun näki cossini ensimmäistä kertaa. Meikin teki Emma, pitää harjoitella Frostiin mennessä... Haluaisiko joku muuten kertoa kasvomaalikokemuksistaan!? Pitäs saada kaveri Orochimaruksi jossain kohtaa, mutta epävarmaa, mistä saa laadukkaita värejä... >__<)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti