maanantai 11. helmikuuta 2013

-Shinigami-, tuuriltaan a.k.a Donald Duck.

Tänään pompin aivan ensimmäiseksi ilosta, kaverini mainitessa, että olin saanut James-peruukkini! No... Melko pian paljastuikin kaameahko totuus kyseisestä peruukista...

Osoite alkuperäiseen peruukkiinhan on tämä:
http://www.ebay.com/itm/GW513-Purple-Blue-Lavender-Mixed-Short-Straight-Charming-Psychobilly-Full-Wig-/261110684799?pt=US_Costume_Accessories&hash=item3ccb68dc7f

Kuten kuvasta näkyy, se olisi ollut suhteellisen täydellinen tuohon Pokemonin Jamesiin. Mutta, koska -Shinigami- on tuuriltaan Aku Ankan sukulainen, totta kai kävi sitten pari mukavaa pientä havaintoa. Kuvat vääristävät virhettä hieman, mutta:


Kuvasta numero kaksi tuli ainakin sitten huomattua se, missä valossa kuva peruukista oli otettu. Alakuvassa tuo näyttääkin melko siedettävältä, joskin hieman liian vaalealta tuossa edessä. Ylemmänpuoleinen kuva vastaa suunnilleen eBayssa ollutta kuvaa, ja sellaisena olisin peruukkia mieluusti käyttänytkin. Ei tässä muuten mitään ongelmaa ole, hyvänlaatuinen verkko eivätkä kuidut putoile samantien kuten Walterin peruukissa nro 1, mutta...

TÄMÄ VIVAHTAA VÄRILTÄÄN PUNAISENVIOLETTIIN.

Eipä tässä enää ole rahaa tilailla uuttakaan wigua. Ainut vaihtoehto on siis varmaan peruukin värjääminen! Miten punaisenvioletista saadaan siniharmaa/sininen neilikka? Joku ihana ihminen nyt kiitos jeesaamaan... Pitikin sattua!! Mutta toisaalta... Aku Ankka mikä Aku Ankka. Eipä siitä kai eroon pääse... No, ei auta itku markkinoilla. Pitää tosiaan muokata tätä... Ja jos en satu onnistumaan, älkää ihmiset rakkaat paiskatko mua Näsijärveen tai muutakaan vastaavaa. Ei vain ole rahaa enää tilata uutta, tämäkin mokoma maksoi kolmekymppiä ja hinta on noussut kympillä ;__; Enpä taida enää tilata tuolta valmistajalta!!

...mukana tulleissa kirjeissä oli muuten mielenkiintoista informaatiota. En taida tehdä mitään sillä tiedolla, että kyseiset tekijät nukkuvat alle 6 h/vrk? Ja kahdenkymmenen vuoden kokemus... Eipä ihme että tulee tällaista tulosta jos kahdenkymmenen vuoden univelat omistaa <3 Ärinää... Kaiken lisäksi firma totta kai pesee kätensä mahdollisista väriongelmista, koska "ne todennäköisesti johtuvat tietokoneen näytöstä". Ehkä ne muuntavatkin väriä hivenen, mutta tuskin sentään punaisenviolettia siniharmaanviolettiin..!?

Että tällaista sitten tänään! Onneksi Frostiin on vain muutama päivä... Ehkä jatkan peruukille raivoamista sitten sen jälkeen. Loppujen lopuksi istun tälläkin hetkellä kys. peruukki päässäni... Pidän tästä muuten, harmi vain että on täysin vääränläinen.

Terveisin Ankkalinnasta, -Shinigami-.

Peeäs, ruokapöydässä ruokavälitunnilla kuultua:
"Tutkimus: Lohikäärmeiden syönti kasvattaa käsikarvoja!" :D ...enkä edelleenkään ole varma mihin olimme tunkemassa merikrottia... Paikkaa ei määritelty sen tarkemmin x"D Että hyvää maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti