tiistai 4. helmikuuta 2014

Jotain valmista? Kyllä!/Something ready? Yes!

Kävin tässä jokin aika sitten jälleen Raumalla. Tarkoituksenani oli ostaa kangasta vain Levin huiveihin, mutta jotenkin se eskaloitui siihen, että ostin myös Cornelian hamekankaan sekä tekonahan hänen kenkiinsä (luovuin maalausideastani). Tekonahka ei kenties ole tismalleen oikean väristä, mutta minun budjetillani en ala valittaa. Kyllä niistä silti hyvät tulee, ei se niin katastrofaalinen väriero ole - violetti vain olisi saanut vivahtaa hieman enemmän siniseen kuin nyt. Ostin myös 50 metriä kaavapaperia... No, eipähän ainakaan heti lopu kesken.
A while ago I visited Rauma again. I was supposed to buy fabrics to Levi´s scarves only but somehow it escalated to buying Cornelia´s skirt fabric and a fake leather - I´ll make her bootcovers with it (I gave up on a painting idea). The fake leather may not be the right right colour but with my budget there´s no point in complaining. They´ll be good, the shade difference isn´t a complete disaster - the purple should have been a bit more blue than now. I also bought 50 meters of plan (really, what´s the right word!?) paper... Well, at least it lasts long.

Kiva kamera kun feilaat vielä vähän enemmän./Oh camera, it´s nice when you fail the colours a little more.

Voisin ensimmäiseksi ehkä sepustella jotakin Levin huiveista. Ne nyt eivät olleet mitenkään erikoisen vaikea projekti tehdä - otin vain erään bandanani mitat ja piirsin kaavat suuren kalenterin syrjällä, koska minulla ei ollut tarpeeksi pitkää viivotinta. Nyt kun vihdoin ja viimein muistin myös ostaa nuppineuloja, ompeluprosessikin oli paljon mukavampi toteuttaa!
First of all I could tell a little about Levi´s scarces. They weren´t a hard project to do - they´re based one of my bandana scarves and I drew the plans with my calendar because I don´t have long enough ruler. Now when I finally remembered to buy some pins it was much funnier to sew the scarves!Sitten hieman juttua Itachin kengistä. Sain jonkin omituisen inspiraation viikonloppuna, ja tuloksena olivat ninjakengät. Näitä oli mukavampi tehdä kuin Sasuken kenkiä... Eivät nämäkään maailman kauneimmat ole, mutta kengän kunnon ja jalkani virheasennon huomioon ottaen oli pakko tehdä joitakin kompromisseja, jotta nuo edes pysyisivät jalassa.
Then Itachi´s shoes. I got a weird inspiration last weekend and the result is ninja shoes. They were nicer to do than Sasuke´s... These aren´t the most beautiful shoes in the world but I had to take into notice the condition of the shoe and my ankle that is not in normal position and make some compromises that the shoes would fit well.Unohdinpa sitten vaihtaa langan./I forgot to change the string.


Siinä sitten ne! Seuraavaksi Lukan kuulokkeiden perhosiin, joista piirsin mallikuvan jo aikaisemmin. Kävin ostamassa materiaalit eilen, ja alkavathan nuo jo kenties näyttääkin joltain.
There they are! Next: the butterflies of Luka´s headphones. I drew the butterfly earlier and yesterday I bought the materials. Well, they actually somehow look like they should look like.Se ei ole violetti, kiitos Blogger kun muokkaat kuvia!/It is not purple, thank you Blogger for manipulating these pics!
Ja lopulta sitten siihen, minkä sain tänään - Itachin peruukin! :33 Se on kenties hieman pitkä, mutta oh well, en lähde leikkaamaan. Tuhoaisin kuitenkin vain koko peruukin vahingossa... Loistava laatu, paljon kuitua ja skintop, tarvitseeko muuta sanoa? Gurea hyödynsin taas kuvaajana ^.^
And now the thing I got today - Itachi´s wig! It may be a little long but oh well, I won´t cut it. I would just destroy the wig by accident... Great quality, much fiber and skintop, do I have to say something more? Gure was my photographer again ^.^

No, tämän otin itse./Well, as you can see I took this one myself.


Ei, en jaksanut tehdä meikkitestiä tänään, se tulee kun on tullakseen - eli sitten kun minulla on aikaa tehdä se, kenties viikonloppuna.
I was too tired to do the make-up test today, I´ll do it when I have time, perhaps next weekend.

Ja mitäpä sitten tämän jälkeen? No, Itachin asu pitäisi tehdä ja otsapantakin modata, Cornelian peruukin noudan Tampere Kupliista, ja neidin kengätkin voisi tässä tehdä. Grelliin ostin ketjua, ja nekin voisi kaiketi tässä piakkoin väsätä. Levin titan beltsejäkin pitäisi alkaa suunnitella... No, eipähän lopu tekeminen kesken! Olen ollut kenties hieman epäaktiivinen, mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa (pakkohan se on, kun deadlinet lähestyvät liian nopealla vauhdilla) ^.^
And what after this? Well, I should make Itachi´s costume and modify the headband, I´ll get Cornelia´s wig at Tampere Kuplii and I could make her shoes too. I bought some chain for Grell and I could do them do. Also I should start to plan Levi´s titan belts... Well, I have much to do! I may have been pretty lazy but I promise I´ll get something done (I have to because deadlines are coming closer with too high speed) ^.^

-ShinigamiUchiha-
Sorry for typos, grammatical errors etc. 

4 kommenttia:

 1. Kiva nähdä taas progressia Levi-heichousta :3 Mutta hyvin olet tehnyt Itachin kengät, ei minulta tuollainen onnistuisi! :D En malta odottaa, miltä kaikki cossit näyttävät valmiina...

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! ^.^ Mieki olin aluksi hiukan epäileväinen että mitenköhän onnistun, mutta paremmin noille kengille kävi kuin Sasuken kengille! :--DD Heh, Itachiin ei ainakaan ole enää pitkä aika (:
  Ja Levi-heichoun titan beltseistä tehty alustavaa suunnitelmaa, nyt vain pitäisi keksiä, miten oikein toteutan kaiken (:

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Haastoin sut! :)
  http://kaipauspimeaan.blogspot.fi/2014/02/322-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, huomasin tän vasta nyt! :--DD
   Teen tuon varmaankin viikonloppuna, kun saan tämänkertaisen cosplay-päivityksen pois alta ja minulla on hieman enemmän aikaa~ :33

   Poista